Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Celoteh Kaknab’ Category

kaknab.jpg

Asalamualaikum semua…

Harap-harap semuanya sentiasa sihat dalam dan luar sokmo yek 😀

Meh Kaknab nak kongsi sket cerita ngan pembaca semua nih… Pagi tadi Kaknab pegi Cork City… sesajer lah nak pegi katakan… lepaskan rindu… lama dah rasanya tak jenguk city centre kat Cork nih… tetiba jek (more…)

Advertisements

Read Full Post »

Kaknab: Exam Oh Exam!

kaknab.jpg

Assalamualaikum warga Cork semua… sihat tak??? Risau Kaknab sekarang dibuatnya… Dengar-dengar cerita, ramai yang tengah tension-tension sekarang nih??? Musim examlah katakan 😀 … cool-cool… rileks… jangan mengelabah sangat… nanti susah plak bende yg kita baca tuh nak melekat kat otak.. study tuh, study lah jugak… tapi jangan plak sampai kesihatan pun terganggu… masalah nanti… takut plak melarat-larat sampai kat dewan exam…

Akhirnya… (more…)

Read Full Post »

kaknab.jpg

Assalamualaikum w.r.t… Pekabo yek semua??? Kaknab doakan harap-harap semua sihat-sihat belaka… Alhamdullillah…

Pertama sekali, Kaknab sangat-sangat terharu dan bebanyak terima kasih kepada MSMCORK kerana sudi menyediakan ruangan khas untuk Kaknab nih berceloteh panjang bersama pembaca-pembaca setia (more…)

Read Full Post »